Aidat Ödeme

Kolay Yönet Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş.("Kolay Yönet")

https://www.kolayyonet.net/ alan adlı İnternet Sitesi ("İnternet Sitesi") üzerinden, Kolay Yönet'in site yönetim hizmeti verdiği binalar ile KMK'ya uygun olarak seçilmiş olan toplu konut yönetimine sunduğu, yönetim destek paketi kullanan site sakinleri tarafından yapılacak aidat ödemeleri kredi kartı ile tahsil edilebilmektedir.

Kolay Yönet, kurumsal internet sitesi https://www.kolayyonet.net/ üzerinden yalnızca aidat ödemeleri tahsili için, site sakinleri adına kredi kartı ödemeleri kabul etmektedir.

Aidat ödemeleri verilmiş ya da verilecek olan bina hizmetlerinin karşılığı olduğundan teslimat gerekçesi barındırmamaktadır.

İptal & İade

Kredi kartı ile aidat ödemesi yapılmasından sonra 1 hafta(bir hafta) içerisinde, ödeme yapan kart sahibinin talebi üzerine ödeme iptal edilebilir. İlgili sürede ödemenin iptali talebi geldiğinde, ödenen bakiyenin tamamı 3 iş günü (üç iş günü) içerisinde kart bakiyesine iade edilir.

Aidat ödemesinin iptali sonrası, ilgili aidatın ödemesine nazaran yaşanan bir gecikme oluşur ise, genel kurullarda aksi belirtilen bir karar alınmadıysa ödemesi iptal edilen aidat bakiyesine KMK'ya uygun olarak gecikme faizi işletilebilir.

İptal süresi olan 1 haftayı (bir haftayı) geçen süreden sonra iptal ve bakiye iadesi yapılmamaktadır.

İptal talebi için, iptal etmek istenilen aidat ödemesinin bakiyesi ile birlikte ödemenin hangi bağımsız bölüm(ler) için yapılmış olduğu bilgisini içeren bir mail Kolay Yönet A.Ş. kurumsal mail adresi olan bilgi@kolayyonet.net mail adresine atılabileceği gibi, Kolay Yönet A.Ş. ofisleri mesai saatleri içerisinde aranarak iptal talebi iletilebilecektir.